Burza práce - Přijmeme zaměstnance

Sestra/koordinátor do týmu klinického výzkumu

Datum:12.04.2021 v 15:31
Místo/funkce:Sestra/koordinátor do týmu klinického výzkumu
Pracoviště:Clintrial Praha 10
Region:Praha
Kvalifikační předpoklady:Co potřebujete umět? Minimálně dva roky praxe v oboru na stejné či obdobné pozici. Předpokládáme velmi dobrou znalost pokynů ICH GCP. Pokud Vám tato zkratka nic neříká, tak se nemůžete ucházet o tuto pozici. Pokročilá znalost anglického jazyka (komunikace se zadavatelem studie může probíhat anglicky). Základní znalosti MS Office.
Jiné požadavky:Vaší výhodou může být: Proaktivní přístup za každých okolností bez ohledu na to, zda aktuální úkol zpracováváte v týmu nebo individuálně. Preciznost, cit pro detail, schopnost pracovat na více věcech na jednou, flexibilita. Vysokoškolské vzdělávání v oboru medicína, zdravotnictví, farmacie či přírodních vědách. Nicméně praxe v oboru je opravdu to nejdůležitější.
Co nabízíme:Práci na HPP. Mzdové ohodnocení odpovídající vašim zkušenostem a náročnosti svěřené práce. Atraktivní pracovní prostřední v přátelském kolektivu. Zaměstnání v dynamicky rostoucí oboru. Interní vzdělávání zaměstnanců. Možnost kariérního růstu. 5 týdnů dovolené.
Poznámka:V našem centrum na Praze 10 budete samostatně či v týmu vykonávat úkoly, které souvisí s přípravou nové klinické studie. Tuto práci nelze vykonávat z domova. Fyzická přítomnost v centru je nezbytná. Hlavní činností je komunikace se zadavatelem klinické studie, s kterým budete řešit jednotlivé parametry studie. Jinými slovy se stanete komunikačním článkem mezi námi a zadavatelem klinické studie. Vaší další odpovědností bude práce s elektronickou poštou, která přichází do centra. Na jejímž základě budete delegovat úkoly napříč týmem. Podle požadavků zadavatele studie budete také připravovat školení pro Asistenty klinických studií.
Kontakt:E-mail: hr@clintrial.cz
Tel.: není uveden

Partneři ČESKÉ ASOCIACE SESTER