Burza práce - Přijmeme zaměstnance

Všeobecná/praktická sestra - pediatrie

Datum:24.06.2022 v 16:26
Místo/funkce:Všeobecná/praktická sestra - pediatrie
Pracoviště:Praha 4 - Chodov
Region:Praha
Kvalifikační předpoklady:Odborná způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb.
Jiné požadavky:Rádi bychom přijali do našich řad praktickou/všeobecnou sestru do ambulance naší pediatričky na Praze 4. Můžete se těšit na přijatelnou pracovní dobu, volné víkendy, zavedený systém zástupů v případě Vaší dovolené či nemoci díky naší "létající" sestřičce a velké obchodní centrum na dosah ruky
Co nabízíme:Zázemí zdravotní skupiny EUC, předního poskytovatele ambulantní péče v ČR, 5 týdnů dovolené + 3 dny zdravotního volna (sick days), kartičku MULTISPORT (zaměstnanec přispívá pouze 200 Kč/měsíc), příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1% hrubé mzdy, příspěvek na volnočasové aktivity - karta Sodexo (4 200 Kč/ rok), 10 placených pracovních dní na vzdělávání a rozvoj + finanční příspěvek na vzdělávání, zaměstnanecké slevy na produkty v našich EUC lékárnách ve výši 15 - 20%, lékařskou on-line péči zdarma, kurz angličtiny zdarma.
Poznámka:EUC je moderní zdravotnická společnost s velkými ambicemi. Inspirujeme se nejmodernějšími světovými trendy. Naše služby jsou založené nejen na dobré medicíně, ale také na kvalitní komunikaci s pacientem a dobré organizaci péče. Velkou pozornost také věnujeme zavádění on-line služeb a digitalizaci zdravotní péče. Sestry podporujeme ve vzdělávání a uplatňovaní kompetencí, které jim náleží. Přistupujeme partnersky a vážíme si jejich odborných znalostí.
Kontakt:E-mail: kristina.kundratova@euc.cz
Tel.: 702 239 837

Partneři ČESKÉ ASOCIACE SESTER