Burza práce - Přijmeme zaměstnance

Sestra do gastroenterologické ordinace

Datum:21.06.2021 v 22:04
Místo/funkce:Sestra do gastroenterologické ordinace
Pracoviště:Interga, spol. s r.o.
Region:Praha
Kvalifikační předpoklady:Jsme soukromá gastroenterologická a interní ambulance v Praze 4 u stanice metra Háje. Pečujeme o pacienty s onemocněními trávicího ústrojí, jater, žlučových cest a slinivky břišní, provádíme gastroskopie, koloskopie, ultrazvukové vyšetření. Hledáme zdravotní sestru, která posílí náš malý pracovní kolektiv. Potřebujete pouze vzdělání zdravotní sestry, bohatě stačí středoškolské s maturitou. Důležitá je dobrá znalost češtiny nebo slovenštiny. Všechno ostatní se u nás snadno naučíte.
Jiné požadavky:Výhodou je předchozí zkušenost s prací v endoskopickém provozu. Oceníme znalost angličtiny nebo jiného cizího jazyka. Nic z toho však není podmínkou, vše se u nás snadno naučíte.
Co nabízíme:- Práci v atraktivním oboru, v malém kolektivu, moderně vybavené ordinaci. - Pravidelnou denní pracovní dobu, volné víkendy a svátky, čistá pracovní doba 37,5 hodiny týdně, s přestávkami na oběd 40 hodin týdně. V pátek pracovní doba končí ve 13 hod. - 5 týdnů dovolené ročně, navíc placené volno na vzdělávací akce. O- d začátku dobrou základní mzdu, kterou po uplynutí tříměsíční zkušební doby doplní řada zaměstnaneckých benefitů – např. stravné, příspěvek na vzdělávání, penzijní připojištění apod. - Za dobře odvedenou práci dvakrát ročně prémie k platu. - Dobrou dopravní dostupnost metrem nebo autobusem, dostsatek parkovacích míst. - Denní místnost personálu s jídelním stolem, kuchyňskou linkou, ledničkou, mikrovlnkou, káva, čaj a mléko volně k dispozici.
Poznámka:Práce sestry v naší ordinaci sestává především z asistence při endoskopických vyšetřeních trávicího ústrojí – gastroskopii a koloskopii. Ve všech potřebných znalostech a dovednostech Vás zaučíme. Menší množství času připadá na běžnou práci všeobecné sestry: natočit EKG, zavést žilní kanylu, podat injekci apod. Součástí je i trocha nezbytné administrativy a práce v recepci – zvedání telefonů, objednávání pacientů na vyšetření, vydávání žádanek a receptů, zakládání laboratorních výsledků do karet apod. Práce na počítači je u nás velmi jednoduchá, vše se snadno naučíte. Pokud Vás inzerát zaujal, neváhejte nás kontaktovat mailem nebo telefonicky. Pokud zašlete svůj profesní životopis, se zájmem si jej pročteme a ozveme se Vám. Těšíme se na setkání s Vámi a případnou budoucí spolupráci. Bližší informace o naší ordinaci najdete na www.interga.cz.
Kontakt:E-mail: ordinace@interga.cz
Tel.: 604219037

Partneři ČESKÉ ASOCIACE SESTER