Burza práce - Přijmeme zaměstnance

Všeobecná nebo praktická sestra na Centrální sterilizaci

Datum:27.09.2021 v 12:19
Místo/funkce:Všeobecná nebo praktická sestra na Centrální sterilizaci
Pracoviště:Ústřední vojenská nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, U Vojenské nemocnice, Praha 6
Region:Praha
Kvalifikační předpoklady:Hledáme všeobecnou/praktickou sestru do směnného provozu. SŠ/VOŠ/VŠ vzdělání, Odborná způsobilost odpovídající zákonu č. 96/2004 Sb., Nástup možný po dohodě.
Jiné požadavky:Požadujeme: odborná způsobilost odpovídající zákonu č. 96/2004 Sb., praxe není podmínkou, aktivní a zodpovědný přístup k práci, schopnost týmové spolupráce, znalost práce na PC, zdravotní způsobilost, bezúhonnost.
Co nabízíme:Nabízíme: 5 týdnů dovolené+ 3 dny dalšího pracovního volna navíc, propracovaný adaptační proces pro nové kolegy pod vedením zkušeného školitele, vzdělávací aktivity (specializační vzdělávání, certifikované a akreditované kvalifikační kurzy, semináře, kongresy, sympozia, e-learningové i prezenční formy dalšího vzdělávání), příspěvky pro zaměstnance na dovolenou, kulturu, sport, MULTISPORT karta, masáže, vitamíny, očkování, penzijní připojištění, jazykové kurzy, Cafeteria systém (již po 1 roce), příspěvky pro děti zaměstnanců na dovolenou, léčebné pobyty, tábory, sport (již po 1 roce), mateřská školka Střešovanka, kvalitní dotované stravování (obědy za 42 Kč), ubytování pro mimopražské (cena za pokoj 1.400,- Kč/měsíc), slevy v lékárně ÚVN a v prodejně zdravotnických potřeb, program podpory zdraví (sportovní akce zdarma - jóga, posilovna, tělocvična, kondiční cvičení aj.), další služby (kosmetika, sauna, kadeřnictví, masáže, kavárna, prodejny potravin a další).
Poznámka:Proč pracovat na naší klinice? Oddělení centrální sterilizace zajišťuje podle potřeb a požadavků odborných oddělení a provozů nemocnice v nepřetržitém provozu sterilizaci materiálu a zdravotnických prostředků podle platných hygienických a provozních norem. Sterilizace je základním prvkem surveillance nemocničních infekcí ve zdravotnickém zařízení a je neoddělitelnou součástí bezpečného poskytování zdravotní péče.
Kontakt:E-mail: kariera@uvn.cz
Tel.: +420973203602

Partneři ČESKÉ ASOCIACE SESTER