Burza práce - Přijmeme zaměstnance

Všeobecná nebo praktická sestra pro Centrum ambulantní zdravotní péče

Datum:21.09.2023 v 12:43
Místo/funkce:Všeobecná nebo praktická sestra pro Centrum ambulantní zdravotní péče
Pracoviště:Ústřední vojenská nemocnice-Vojenská fakultní nemocnice Praha
Region:Praha
Kvalifikační předpoklady:odborná způsobilost odpovídající zákona č. 96/2004 Sb.
Jiné požadavky:aktivní a zodpovědný přístup k práci, praxe v ambulanci praktického lékaře výhodou, schopnost týmové spolupráce, znalost práce na PC, zdravotní způsobilost a bezúhonnost.
Co nabízíme:5 týdnů dovolené + 5 dnů dalšího pracovního volna navíc, propracovaný adaptační proces pro nové kolegy pod vedením zkušeného školitele, vzdělávací aktivity (specializační vzdělávání, certifikované a akreditované kvalifikační kurzy, semináře, kongresy, sympozia, e-learningové i prezenční formy dalšího vzdělávání), příspěvky pro zaměstnance 12.000 Kč/rok na dovolenou, kulturu, sport, MULTISPORT karta, masáže, vitamíny, očkování, penzijní připojištění, jazykové kurzy, Cafeteria systém (již po 0,5 roce), příspěvky pro děti zaměstnanců 2.500 Kč/rok na dovolenou, léčebné pobyty, tábory, sport (již po 0,5 roce), mateřská školka Střešovanka, stravenkový paušál (90 Kč na den), ubytování pro mimopražské ve dvojlůžkových pokojích (cena za lůžko 2.000 Kč/měsíc), slevy v lékárně ÚVN a v prodejně zdravotnických potřeb, program podpory zdraví (sportovní akce zdarma - jóga, posilovna, tělocvična, kondiční cvičení aj.), další služby (kosmetika, sauna, kadeřnictví, masáže, kavárna, prodejny potravin a další).
Poznámka:Proč pracovat v Centru ambulantní zdravotní péče? Na našem oddělení poskytujeme léčebně-preventivní péči a posudkovou činnost v ambulancích praktických lékařů. Věnujeme se také specializované péči a posudkové činnosti v oborech vnitřní lékařství a nefrologie. Naší prioritou je poskytování služeb klientům rezortu MO ČR, válečným veteránům, vojenským důchodcům a jejich rodinným příslušníkům. Zajímá Vás práce v ambulanci praktického lékaře? Máte dostatek pracovních, odborných i životních zkušeností? Jste samostatný/á, pečlivý/á, zodpovědný/á a aktivní? Pokud zní Vaše odpověď ano, pošlete nám svůj životopis, volejte a přijďte se podívat na naše pracoviště.
Kontakt:E-mail: kariera@uvn.cz
Tel.: 973203602

Partneři ČESKÉ ASOCIACE SESTER