Burza práce - Přijmeme zaměstnance

Všeobecná/praktická sestra - ortopedická ambulance

Datum:24.06.2022 v 16:10
Místo/funkce:Všeobecná/praktická sestra - ortopedická ambulance
Pracoviště:Praha 5 - Anděl
Region:Praha
Kvalifikační předpoklady:Odborná způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb.
Jiné požadavky:Najde se mezi prima zdravotními sestřičkami dobrá duše, která nám vypomůže v ortopedické ambulanci na Smíchově? Nabídneme Vám přátelské a férové jednání, přijatelnou pracovní dobu a zavedený systém zástupů v případě Vaší dovolené či nemoci díky "létající" sestřičce. Ordinační (pracovní) doba je: po 7 - 16 hodin, út 7 - 13 hodin (hodiny lze tento den upravit), st 7 - 16 hodin, čt 7:30 – 14 hodin, pá 7:30 – 14 hodin. Vaším úkolem bude asistence lékaři při ambulantních výkonech, péče o kartotéku, řízení provozu ambulance a práce na PC (Medicus a objednávací systém Neos).
Co nabízíme:Zázemí zdravotní skupiny EUC, předního poskytovatele ambulantní péče v ČR, 5 týdnů dovolené + 3 dny zdravotního volna (sick days), stravenkový paušál, kartičku MULTISPORT (zaměstnanec přispívá pouze 200 Kč/měsíc), příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1% hrubé mzdy, příspěvek na volnočasové aktivity - karta Sodexo (4 200 Kč/ rok) + 500 Kč k narozeninám, 10 placených pracovních dní na vzdělávání a rozvoj + finanční příspěvek až do výše 2000 Kč, zaměstnanecké slevy na produkty v našich EUC lékárnách ve výši 15 - 20%, lékařskou on-line péči zdarma, kurz angličtiny zdarma.
Poznámka:Smyslem existence EUC je ambulantní péče s důrazem na prevenci. Naším cílem je předcházet tomu nejvážnějšímu, tedy pobytu v nemocnici. Kvalita naší péče závisí na práci našich lékařů, sester a dalších kolegů. Proto je naší prioritou nejen péče o pacienty, ale také o naše zaměstnance. Jednou z nejdůležitějších hodnot, na kterých stavíme, je odpovědnost, protože zacházíme s lidským zdravím. Víme, že pokud dáme kolegům důvěru a prostor uplatnit své kompetence, dělají práci odpovědně nejlépe jak umí a přináší jim radost i pocit smyslu.
Kontakt:E-mail: kristina.kundratova@euc.cz
Tel.: 702 239 837

Partneři ČESKÉ ASOCIACE SESTER