Burza práce - Přijmeme zaměstnance

Všeobecná sestra

Datum:21.06.2021 v 16:07
Místo/funkce:Všeobecná sestra
Pracoviště:Roztoky u Prahy
Region:
Kvalifikační předpoklady:Jsme menší soukromé pobytové zařízení sociálních služeb v Roztokách u Prahy, Domov Alzheimer - domov pro klienty, kteří vyžadují celodenní komplexní ošetřovatelskou péči. Pro naše zařízení hledáme všeobecné sestry.
Jiné požadavky:Odborná i zdravotní způsobilost k výkonu povolání a bezúhonnost dle zákona 96/2004 Sb. Iniciativa, profesionální přístup a ochota pracovat ve směnném provozu. Příjemné vystupování, loajalita a flexibilnost - to vše umíme ocenit.
Co nabízíme:Práci nejen na hlavní pracovní poměr. Možnost pracovního poměru na dobu neurčitou ihned po zapracování. Výhodné platové podmínky: 50 - 60.000 Kč brutto/měsíc. Příjemné pracovní prostředí. 5 týdnů dovolené, věrnostní příplatek, možnost stravování na pracovišti za velmi výhodných podmínek, možnost ubytování v blízkosti našeho zařízení. Nástup dle dohody.
Poznámka:Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek. Typ smluvního vztahu: pracovní smlouva, dohoda o pracovní činnosti, dohoda o provedení práce.
Kontakt:E-mail: eva.kruckova@domovalzheimer.cz
Tel.: 735 170 212

Partneři ČESKÉ ASOCIACE SESTER