Burza práce - Přijmeme zaměstnance

Všeobecná sestra na Oddělení všeobecných interních lůžek

Datum:21.09.2023 v 12:39
Místo/funkce:Všeobecná sestra na Oddělení všeobecných interních lůžek
Pracoviště:Ústřední vojenská nemocnice-Vojenská fakultní nemocnice Praha
Region:Praha
Kvalifikační předpoklady:odbornou způsobilost odpovídající zákonu č. 96/2004 Sb.
Jiné požadavky:vstřícný, empatický přístup a zájem o obor, aktivní a zodpovědný přístup k práci, schopnost týmové spolupráce, znalost práce na PC, zdravotní způsobilost, bezúhonnost.
Co nabízíme:náborový příspěvek při plném úvazku ve výši 60.000 Kč (vypláceno ve třech částech v průběhu 24 měsíců), 5 týdnů dovolené + 5 dnů dalšího pracovního volna navíc, propracovaný adaptační proces pro nové kolegy pod vedením zkušeného školitele, vzdělávací aktivity (specializační vzdělávání, certifikované a akreditované kvalifikační kurzy, semináře, kongresy, sympozia, e-learningové i prezenční formy dalšího vzdělávání), příspěvky pro zaměstnance 12.000 Kč/rok na dovolenou, kulturu, sport, MULTISPORT karta, masáže, vitamíny, očkování, penzijní připojištění, jazykové kurzy, Cafeteria systém (již po 0,5 roce), příspěvky pro děti zaměstnanců 2.500 Kč/rok na dovolenou, léčebné pobyty, tábory, sport (již po 0,5 roce), mateřská školka Střešovanka, kvalitní dotované stravování (obědy za 45 Kč), ubytování pro mimopražské ve dvojlůžkových pokojích (cena za lůžko 2.000 Kč/měsíc), slevy v lékárně ÚVN a v prodejně zdravotnických potřeb, program podpory zdraví (sportovní akce zdarma - jóga, posilovna, tělocvična, kondiční cvičení aj.), další služby (kosmetika, sauna, kadeřnictví, masáže, kavárna, prodejny potravin a další).
Poznámka:Proč pracovat na našem oddělení? Oddělení poskytuje léčebné a diagnostické postupy dle současných trendů medicíny vnitřního lékařství. Těsně spolupracuje s ostatními specializovanými pracovišti interní kliniky a dalšími odbornými pracovišti v rámci ÚVN včetně komplementu. Pracuje se systémem skupinové ošetřovatelské péče. Určenou skupinu nemocných má na starosti skupinová sestra. Léčebný režim pacientů, včetně rehabilitace, se stanovuje individuálně, podle akutního psychického a fyzického stavu. Máme výborné pracovní podmínky. Spolupráce sestra – lékař patří mezi naše priority.
Kontakt:E-mail: kariera@uvn.cz
Tel.: 973203602

Partneři ČESKÉ ASOCIACE SESTER